Rüyada böbrek ağrısı çektiğini görmek

Rüyada böbrek ağrısı çektiğini görmek sıkıntılı bir döneme gireceğine, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, kazalara ve belalara yakın duracağına, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, büyük ve başarılı adımlar atacağına, kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına işaret etmektedir.

Rüyada böbrek ağrısı çektiğini gördüyseniz:

  • Çok fazla görev veya iş yüklenebilir ya da düşüncesizce para harcayabilirsiniz.

Rüyada böbrek ağrısı çektiğini görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada böbrek ağrısı görmek kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada ağrı çeken birini görmek başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına delalet eder.

Rüyada ağrı çektiğini görmek ev sahibi olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına işarettir.

Rüyada diş ağrısı çeken birini görmek rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına, işlerinin günden güne azalacağına inanılır.

Rüyada ağrıyan dişi çektirmek elinin döneceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının diş ağrısı çektiğini görmek bunun da rüya sahibine sorun olacağına, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına işarettir.

Rüyada birinin diş ağrısı çektiğini görmek yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments