Rüyada böbrek taşı dökmek

Rüyada böbrek taşı dökmek büyük bir makama geleceğine, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine, aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada böbrek taşı dökmek gördüyseniz:

  • Aslında istememenize rağmen katlanmanız gereken durumlar, kişiler, iş birlikleri veya konular söz konusu olabilir.

Rüyada böbrek taşı dökmek hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada böbrek kumu dökmek işveren koltuğunda oturacağına, mevki makam sahibiyken işten olunacağına işarettir.

Rüyada böbrekte taş görmek kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada böbrek taşı görmek sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına işaret eder.

Rüyada böbrek taşı düşürdüğünü görmek sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına, alın ter ile ekmeğini kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada böbreğinde taş görmek attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine yorulur.

Rüyada dana böbreği görmek tekin olmayan işlere girileceğine, hayat daha olumlu bakılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada böbrek eti görmek maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına, çok büyük bir çalışma yapılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments