Rüyada böbrek hastası olduğunu görmek

Rüyada böbrek hastası olduğunu görmek para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına, istemediği halde borçlanacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, güzel bir haber almaya inanılır.

Rüyada böbrek hastası olduğunu gördüyseniz:

  • Atacağınız adımlar bir sonraki oyunu şekillendirebilir.

Rüyada böbrek hastası olduğunu görmek heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına, çok kötü günler göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada böbrek hastası görmek tüm kalbi ile allah’a döneceğine, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada böbreğini başkasına vermek bereketin eksileceğine, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına delalettir.

Rüyada böbrek eti görmek dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada böbrek yemek epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada böbrek düşürmek uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada böbreğini aldırmak yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine inanılır.

Rüyada böbrek görmek hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments