Rüyada bıyıkları olduğunu görmek

Rüyada bıyıkları olduğunu görmek tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, bereket ve huzur getireceğine, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine, sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bıyıkları olduğunu gördüyseniz:

  • Her iki tarafta ilgisizlikten yakınabilir veya öncelik sırasını kendi adlarına kullanmanızı bekleyebilirler.

Rüyada yüzünde bıyık görmek el üstünde tutulacağına, çaresiz kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşini bıyıklı görmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine inanılır.

Rüyada bıyıksız olduğunu görmek büyük oranda kazanç elde edeceğine, başarılarının sürekli olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sakal bıyık traşı olmak mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada oğlunu bıyıklı görmek huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğini bıyıklı görmek yaşamdan istediklerini alacağına, işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine inanılır.

Rüyada bir kadının bıyıklarının çıktığını görmek istenmeyen olayların olacağına, rüya sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine işarettir.

Rüyada kendi bıyığını görmek ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments