Rüyada yüzünde bıyık görmek

Rüyada yüzünde bıyık görmek işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine, sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, ancak rüya sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine, allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada yüzünde bıyık gördüyseniz:

  • Sinirlerinize hakim olabilirseniz daha az hasar yapmış olursunuz.

Rüyada yüzünde bıyık görmek çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına alamet eder.

Rüyada jiletle bıyık almak hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş birini bıyıklı görmek canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına, hayır getirecek işlere girileceğine inanılır.

Rüyada bıyık kısaltmak aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, elindekilerle yetinmeyi bileceğine delalettir.

Rüyada kaş bıyık aldırmak eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine inanılır.

Rüyada sevdiğin kişiyi bıyıklı görmek sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada bıyıklı bir adam görmek hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına delalettir.

Rüyada kalın bıyık görmek kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments