Rüyada kendi bıyığını görmek

Rüyada kendi bıyığını görmek mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine, kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, olumsuz olaylar yaşayacağına, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına yorulur.

Rüyada kendi bıyığını gördüyseniz:

  • Maddi durumunuz ya da maddi içerikli planlarınız hakkında çok fazla konuşmamanızda veya bilgi vermemenizde fayda var.

Rüyada bıyığını yolmak hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, bunu şeref sayacağına alamet eder.

Rüyada başkasının bıyığını kesmek ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, rüya sahibinin allah katında muhterem biri olduğuna yorulur.

Rüyada bıyık traş olmak karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine alamet eder.

Rüyada birinin bıyık bıraktığını görmek üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bıyık kısaltmak aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada kızı bıyıklı görmek rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada bıyıklı bayan görmek karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada saç bıyık görmek yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine, bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments