Rüyada bıyık traş etmek

Rüyada bıyık traş etmek maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına, şansın kapanacağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, önünü göremez olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bıyık traş etmek gördüyseniz:

  • Üzülmeyin, çünkü o fikirleriniz daha sonra işe yarayacak.

Rüyada bıyık aldığını görmek ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya alamet eder.

Rüyada sevdiğini bıyıklı görmek ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Rüyada bıyık sakal kesmek sorunlarını halletmeyi bileceğine, kalp kırmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bıyıksız olduğunu görmek bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine işaret eder.

Rüyada bıyıksız görmek gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, karalar bağlayacağına yorulur.

Rüyada bıyıksız olmak uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine yorulur.

Rüyada sakal bıyık görmek bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, eşinin de kendisi gibi islami kurallara uymaya çalışan, ağzından allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine rivayet eder.

Rüyada makasla bıyık kesmek şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments