Rüyada bıyıksız görmek

Rüyada bıyıksız görmek kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına, bir bebek sahibi olunacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bıyıksız gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konularda farkında olmadan kendi kendilerini kandırıyor veya yanlışa yönlendiriyor olabilirler.

Rüyada bıyık kılı görmek içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine delalettir.

Rüyada birinin bıyık bıraktığını görmek aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine işarettir.

Rüyada sakallı bıyıklı bebek görmek bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine, insanlara olan güvenin artacağına delalet eder.

Rüyada başkasının bıyığını kesmek yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine alamet eder.

Rüyada bıyıklı bebek görmek günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, esenliği bulacağına tabir olunur.

Rüyada bıyıksız olduğunu görmek sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına işaret eder.

Rüyada bıyık kıllarını almak sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye, duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi bıyığını kesmek sorunların ve sıkıntıların artacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments