Rüyada bıyıksız olmak

Rüyada bıyıksız olmak darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına, edilen tövbenin allah katında kabul edileceğine, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, çok büyük kazançlara sahip olacağına, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, malına gelecek zarara, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine rivayet eder.

Rüyada bıyıksız olmak gördüyseniz:

  • Geleceğinizi planlamalısınız.

Rüyada başkasının bıyık bıraktığını görmek kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, sermayesini riske etmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz bıyık görmek herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, hayır getirecek işlerle uğraşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bıyıklı balık görmek yüksek mevkilere getirileceğine, içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sakal bıyık çıktığını görmek sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, alnına sürülen lekeden allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada bıyıkları almak hastalıktan şifa bulmaya, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına işaret eder.

Rüyada siyah bıyık görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada tanıdığın birini bıyıklı görmek her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada bıyık sakal görmek en kısa zamanda ayağa kalkacağına, bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments