Rüyada bitkilerle konuşmak

Rüyada bitkilerle konuşmak finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine, farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine, işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, eşi tarafından yüceltileceğine, istenen her şeye sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada bitkilerle konuşmak gördüyseniz:

  • Biraz araştırma yapmanızda fayda var.

Rüyada bitkilerle konuşmak bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine işarettir.

Rüyada çilek bitkisi görmek güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine, ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil bitki görmek günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine işarettir.

Rüyada bitki çayı içmek sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına, çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada topraktan bitki dikmek borçlarının kalmayacağına, çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine alamet eder.

Rüyada mor bitki görmek uğranılan zararın telafi edileceğine, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada toprağa bitki dikmek rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına alamet eder.

Rüyada mavi bitki görmek aileye büyük bir ev alınacağına, iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments