Rüyada bitki tohumu görmek

Rüyada bitki tohumu görmek iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, rüya sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına delalet eder.

Rüyada bitki tohumu gördüyseniz:

  • Artık, yeni planlar yapmanın, yeni girişimlerde bulunmanın veya yeni programlara başlamanın zamanıdır.

Rüyada bitki tohumu görmek borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, sorunların kısa sürede aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kekik bitkisi görmek dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada zehirli bitki görmek dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada bitki sulamak çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine, büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada saksıda bitki sulamak kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, çok büyük başarılara kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada saksıda yeşil bitki görmek çalışmalarının karşılığını alacağına, bilimden ve bilgiden şaşmayacağına inanılır.

Rüyada çiçeksiz bitki görmek böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil fasulye bitkisi görmek alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments