Rüyada alt katta ev görmek

Rüyada alt katta ev görmek sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, sevdiği kimseden hayır göreceğine, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına işarettir.

Rüyada alt katta ev gördüyseniz:

  • Alacağınız bir teklifi reddetmekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada alt katta ev görmek genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine yorulur.

Rüyada alt kata inmek yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına delalettir.

Rüyada üst kattan alt kata taşınmak iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada alt kattan üst kata taşınmak yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına, helal rızka sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada alt kata taşınmak zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada alt katta oturmak yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, sıkıntılı günler geçireceğine yorulur.

Rüyada iki katlı ahşap ev görmek insanlardan takdir toplayacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine alamet etmektedir.

Rüyada iki katlı eski ev görmek varsa tüm borçlarını ödeyeceğine, çok büyük bir şok yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments