Rüyada iki katlı ahşap ev görmek

Rüyada iki katlı ahşap ev görmek hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine, sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, mutlu günlerin yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada iki katlı ahşap ev gördüyseniz:

  • Akla hayale gelmeyen işlere kalkışabilir, ani bir maceraya atılabilirsiniz.

Rüyada iki katlı ahşap ev görmek zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına delalet eder.

Rüyada ahşap ev almak büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına yorulur.

Rüyada ahşap eve taşınmak hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine inanılır.

Rüyada eski ahşap bir ev görmek geç de olsa huzura erileceğine, allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ahşap ev aldığını görmek maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, huzur bulacağına inanılır.

Rüyada yeni ahşap ev görmek mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine işarettir.

Rüyada beyaz ahşap ev görmek maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada boş ahşap ev görmek artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments