Rüyada denizle boğuşmak

Rüyada denizle boğuşmak verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, doğru işler yapacağına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına rivayet eder.

Rüyada denizle boğuşmak gördüyseniz:

  • Sosyal açıdan büyüyebilirsiniz.

Rüyada denizde dalgayla boğuşmak aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizle boğuşmak maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına delalet eder.

Rüyada denizde dalgalarla boğuşmak yüzüne kan geleceğine, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine yorulur.

Rüyada öküzle boğuşmak uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada atla boğuşmak kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine işarettir.

Rüyada kızla boğuşmak kendi ekmek teknesine sahip olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine inanılır.

Rüyada kedilerle boğuşmak sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına, çözmek için başkalarından yardım isteneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada domuzla boğuşmak kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments