Rüyada biri tarafından korkutulmak

Rüyada biri tarafından korkutulmak ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına, elindekini de bitireceğine, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine, çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına, allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada biri tarafından korkutulmak gördüyseniz:

  • Yüksek fiziksel enerjiniz size devamlı olarak aşırı itilimler verebilir.

Rüyada cinler tarafından korkutulmak işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına, şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş biri tarafından korkutulmak hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine, üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına delalet eder.

Rüyada bir adam tarafından korkutulmak maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada görünmeyen varlıklar tarafından korkutulmak hayatının düzene girmesine vesile olacağına, işlerinin düzene gireceğine delalettir.

Rüyada birileri tarafından korkutulmak dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına delalet eder.

Rüyada ölü tarafından korkutulmak hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşi tarafından korkutulmak verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına, yakında güzel haberler alarak sevineceğine delalet etmektedir.

Rüyada şeytan tarafından korkutulmak beklenen mirasın alınacağına, geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments