Rüyada giyim alışverişi yapmak

Rüyada giyim alışverişi yapmak sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine, zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine işarettir.

Rüyada giyim alışverişi yapmak gördüyseniz:

  • Sizi uğraştıran bazı şeyleri sonuca bağlayabilirsiniz.

Rüyada giyim alışverişi yapmak kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına, işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada giyim eşyası satmak bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, aile bireylerinin çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada giyim eşyaları görmek iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına, toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına delalettir.

Rüyada siyah giyimli insanlar görmek sırların ortaya çıkmasına, eşyaların yenileneceğine işarettir.

Rüyada güzel giyimli kadın görmek başarılı olacağına ve allah’ın yardımlarına ereceğine, ancak daha sonara rüyayı gören kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah giyimli kadın görmek alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada güzel giyimli erkek görmek hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine işaret eder.

Rüyada güzel giyimli birini görmek yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments