Rüyada üzüm ve incir yediğini görmek

Rüyada üzüm ve incir yediğini görmek orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına, yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine, birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan rüya sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine işaret eder.

Rüyada üzüm ve incir yediğini gördüyseniz:

  • İlgilendiğiniz her konuda yeni bir sayfa açabilirsiniz.

Rüyada üzüm ve incir yediğini görmek kötü kişilerle karşılaşacağına, olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına delalettir.

Rüyada üzüm incir yemek hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına işarettir.

Rüyada incir üzüm yemek yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına, çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına alamet eder.

Rüyada üzüm ve incir toplamak kişinin kazancının artacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine rivayet eder.

Rüyada incir ve üzüm yemek hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, âlim kişiler arasına gireceğine tabir olunur.

Rüyada üzüm ve incir görmek yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, kazançlı işlere gireceğine inanılır.

Rüyada üzüm ve incir yemek uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına, kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına işaret eder.

Rüyada üzüm incir görmek hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments