Rüyada birinin sınava girdiğini görmek

Rüyada birinin sınava girdiğini görmek sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine, hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin sınava girdiğini gördüyseniz:

  • Kimse size kötü niyetle davranmıyor.

Rüyada girdiği sınavı kazandığını görmek tüm özlemini gidereceğine, sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına alamet eder.

Rüyada üniversite sınavına girdiğini görmek yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada girdiği sınavı kazanmak yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Rüyada sürekli sınava girdiğini görmek aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada girdiği sınavı kaybetmek atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada girdiğin bir sınavı kaybetmek istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına yorulur.

Rüyada birinin sınava girdiğini görmek çözümlere ve çarelere kavuşacağına, maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada girdiğin sınavı kazanamamak sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments