Rüyada girdiği sınavı kazanmak

Rüyada girdiği sınavı kazanmak atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, gün sayacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına, özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına, yakında hedefine ulaşacağına işarettir.

Rüyada girdiği sınavı kazanmak gördüyseniz:

  • Oraya buraya koşuşturmak yerine sabit bir yerde dostlarınızla birlikte olursanız daha mutlu olabilirsiniz.

Rüyada girdiği sınavı kazandığını görmek ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada girdiği sınavı kazanmak böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına işarettir.

Rüyada girdiğin sınavı kazandığını görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına yorulur.

Rüyada polislik sınavını kazanmak maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, sürekli tartışacağına rivayet eder.

Rüyada sınavı kazandığını görmek elini altına koyduğu her taşın altından allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada sınav kazanmak fesatlıklar içinde kalınacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine işarettir.

Rüyada bursluluk sınavını kazanmak yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, borçların kısa sürede kapanacağına inanılır.

Rüyada üniversite sınavını kazanmak yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, kişinin fena halde yanılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments