Rüyada girdiğin sınavı kazanamamak

Rüyada girdiğin sınavı kazanamamak iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine, az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına, sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada girdiğin sınavı kazanamamak gördüyseniz:

  • Geçmiş tecrübeleriniz sizi kötü durumda kalmaktan kurtarabilir.

Rüyada girdiği sınavı kazanamamak çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada girdiğin sınavı kazanamamak işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada sınavda kazanamamak ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada sınavı kazanamamak çok büyük zorluklar atlatacağına, hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine inanılır.

Rüyada sınav kazanamamak eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir sınavı kazanamamak moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, kolay yollardan kazanacağına yorulur.

Rüyada kpss sınavını kazanamamak uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına, kurulu düzenin yıkılacağına işarettir.

Rüyada üniversite sınavına girdiğini görmek aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments