Rüyada üniversite sınavına girdiğini görmek

Rüyada üniversite sınavına girdiğini görmek takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, doğru olanı seçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada üniversite sınavına girdiğini gördüyseniz:

  • Tartışmalara girmekten kaçının.

Rüyada üniversite sınavına girdiğini görmek gönül hoşluğu yaşayacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine rivayet eder.

Rüyada üniversitede sınava girdiğini görmek çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine delalet eder.

Rüyada üniversite sınavı görmek düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada üniversitede sınav olmak hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada üniversite sınavına geç kalmak istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine delalettir.

Rüyada üniversite sınavını kaybetmek girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada üniversite sınavını kazandığını görmek kazalardan, belalardan korunacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına alamet eder.

Rüyada üniversite sınavına girmek sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına, aradığı kişiyi bulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments