Rüyada girdiği sınavı kaybetmek

Rüyada girdiği sınavı kaybetmek karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, esenlik içinde olacağına, verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada girdiği sınavı kaybetmek gördüyseniz:

  • Yakında istediğiniz noktada olabilirsiniz.

Rüyada girdiği sınavı kaybetmek kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, insanlara karşı güveninin sarsılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada girdiğin bir sınavı kaybetmek daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine delalettir.

Rüyada girdiğin sınavı kaybetmek daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada girdiği sınavı kazandığını görmek sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına alamet eder.

Rüyada üniversite sınavına girdiğini görmek kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, zarar etme riskini en aza indireceğine inanılır.

Rüyada sürekli sınava girdiğini görmek dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, lükse ve konfora kavuşacağına delalettir.

Rüyada başkasının sınava girdiğini görmek sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine yorulur.

Rüyada girdiğin sınavı kazanamamak söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, bir beladan kurtulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments