Rüyada birinin sana seslendiğini duymak

Rüyada birinin sana seslendiğini duymak işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına alamet eder.

Rüyada birinin sana seslendiğini duymak gördüyseniz:

  • Bazı sağlık sorunlarıyla uğraşmak zorunda kalmışsanız onlardan kurtulacaksınız.

Rüyada birinin sana seslendiğini duymak iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine, endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölünün seslendiğini duymak unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin seslendiğini duymak sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa, yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada babama seslenmek çok büyük adımlar atacağına, nankörlük ve vefasızlık göreceğine delalet eder.

Rüyada ölen birine seslenmek yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine, işlerinde başarısızlığa düşeceğine delalettir.

Rüyada kalabalığa seslenmek bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada birine ismiyle seslenmek hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada anne diye seslenmek başarılarının sürekli olacağına, sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments