Rüyada kalabalığa seslenmek

Rüyada kalabalığa seslenmek işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına, huzurunu kaybedeceğine, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, değer verdiği gibi kıymet göreceğine delalet eder.

Rüyada kalabalığa seslenmek gördüyseniz:

  • Aklınıza gelen işleri yapmakta gecikmemelisiniz yoksa fırsatları kaçırabilirsiniz.

Rüyada kalabalığa seslenmek ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine inanılır.

Rüyada halka seslenmek iyi insanlarla arkadaş olunacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine işarettir.

Rüyada ölen birine seslenmek sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocasına seslenmek aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye seslenmek hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, yeni işlere atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada pencereden seslenmek yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine inanılır.

Rüyada eşine seslenmek hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına, sıhhat kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada topluluğa seslenmek çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments