Rüyada birinin sakalını kesmek

Rüyada birinin sakalını kesmek büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, düşmanların barışacağına, haksızlığa uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin sakalını kesmek gördüyseniz:

  • Belli bir olay veya durum için fazlaca gayret göstermeye değip değmeyeceğini iyi hesaplamalısınız.

Rüyada sakal kesmek veya tümüyle gidermek ona özlemle sarılacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına inanılır.

Rüyada sakalın yarısını kesmek zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine delalettir.

Rüyada ölünün sakalını kesmek maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına rivayet eder.

Rüyada sakal traş olurken yüzünü kesmek çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, daha çok kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada makasla sakal kesmek varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına, merdiven atlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saç ve sakal kesmek ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine, aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına rivayet eder.

Rüyada eşinin sakalını kesmek çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine, geride bırakacağına delalet eder.

Rüyada birinin sakalını kesmek uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına, içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments