Rüyada saçın kesilmesini görmek

Rüyada saçın kesilmesini görmek kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçın kesilmesini gördüyseniz:

  • Sorun yaşamak istemiyorsanız bir sırrın saklanmasında fayda var.

Rüyada saçlarının kısacık kesildiğini görmek toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada başkasının saçının kesilmesini görmek maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına, kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına alamet eder.

Rüyada saç kesip vermek yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına, beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına delalettir.

Rüyada saç kesildiğini görmek kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine işaret eder.

Rüyada saçının kesilmesini görmek mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi saçını kesildiğini görmek çok pişmanlık duyacağına, elin bollaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçının habersiz kesildiğini görmek rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına yorulur.

Rüyada saçını kısa kesildiğini görmek kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine, hidayete ermeyi de başaracağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments