Rüyada birinin omzunda taşınmak

Rüyada birinin omzunda taşınmak sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına ve kulluk görevlerini tam olarak yerine getireceğine, iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, hedeflerini tutturacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin omzunda taşınmak gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermemeli, sinirlerinize hakim olmalı ya da asla hayalci olmamalısınız.

Rüyada birinin omzunda taşınmak zor bir hayat sürmeye başlayacağına, onu uyaracağına rivayet eder.

Rüyada omzuna dokunmak kurulu düzeninin olacağına, şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine tabir olunur.

Rüyada silahla omzundan vurulmak maddi ve manevi olarak zarar edileceğine, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine işarettir.

Rüyada omzunun kanadığını görmek anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, işlerini toparlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin omzuna yaslanmak işlerdeki karın artacağına, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin omzuna yaslandığını görmek parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına işarettir.

Rüyada beyaz güvercinin omzuna konduğunu görmek eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine inanılır.

Rüyada omzuna baş yaslamak işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments