Rüyada birinin omzuna çıkmak

Rüyada birinin omzuna çıkmak onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına, hasta olan kişilerin hastalıklarını allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, daha büyük kazançlar elde edeceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin omzuna çıkmak gördüyseniz:

  • Siz müdahale etmezseniz bazı teklif, davet ya da önerilerde bulunan kişiler tekliflerindeki eksik yanları fark edebilirler.

Rüyada bir erkeğin omzuna çıkmak yeni bir ev alınacağına, ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin omzuna çıkmak yaşam enerjisi ile dolacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada omzuna dokunmak tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada bir erkeğin omzunda uyumak başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine işarettir.

Rüyada omzuna baş yaslamak üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine işarettir.

Rüyada omzuna serçe konmak çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına delalet etmektedir.

Rüyada omzuna yaslanıp ağlamak hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin omzunda uyuduğunu görmek başarılı olacağına, her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments