Rüyada birinin kalbine dokunmak

Rüyada birinin kalbine dokunmak kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına rivayet eder.

Rüyada birinin kalbine dokunmak gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınız sizi mutlu eden kişiler, yerler veya olaylarla aranıza girebilir.

Rüyada birinin kalbine dokunmak kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada kalbi eline almak kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kalbin durduğunu görmek hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine işarettir.

Rüyada kendi kalbini eline almak kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, konfor ve lüks içinde yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kalbinin kanadığını görmek parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine delalettir.

Rüyada kalbin yerinden çıktığını görmek geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına yorulmaktadır.

Rüyada kalbinin çarptığını görmek alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına, iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına delalettir.

Rüyada kalbini görmek huzurlu ve mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments