Rüyada kalbini görmek

Rüyada kalbini görmek sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, kolay yoldan gelir elde edeceğine, rüya sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına, dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye, önünü göremez olacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kalbini gördüyseniz:

  • Aradığınız desteği bulmak veya istediğiniz saygıyı görmek istiyorsanız, size karşıt görüşleri olan kişilerle yüzleşmelisiniz.

Rüyada kalbinin elinde olduğunu görmek kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, çok iyi atılımlar yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kalbinin sıkıştığını görmek sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına işarettir.

Rüyada kalbi çarpmak ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına delalettir.

Rüyada kalbinin durması görmek elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına delalet eder.

Rüyada kalbi elinde tutmak ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına işaret eder.

Rüyada kalbi ağrımak atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine alamet eder.

Rüyada birinin kalbine dokunmak ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına delalettir.

Rüyada kalbin elinde görmek hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments