Rüyada kalbinin çarptığını görmek

Rüyada kalbinin çarptığını görmek istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına, büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, bol muhabbette kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kalbinin çarptığını gördüyseniz:

  • İşle bağlantılı konular stres yaratabilir.

Rüyada kalbinin çarptığını görmek kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına alamet eder.

Rüyada tır çarptığını görmek çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçak çarptığını görmek girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine yorulur.

Rüyada birine elektrik çarptığını görmek çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine tabir olunur.

Rüyada dünyaya göktaşı çarptığını görmek şansının da döneceğine, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına delalet etmektedir.

Rüyada anneye araba çarptığını görmek uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada otobüsün çarptığını görmek kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada birine araba çarptığını görmek verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments