Rüyada birinin kafasını ısırmak

Rüyada birinin kafasını ısırmak işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına, çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine, onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına delalettir.

Rüyada birinin kafasını ısırmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki aktivitelerin keyfini çıkartabilir veya siz kendiniz bir toplantı organize edebilirsiniz.

Rüyada birinin kafasını ısırmak kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, satışların düşeceğine rivayet eder.

Rüyada kafa ısırmak sıkıntılı ve zor günler geçireceğine, büyük sıkıntılar çekileceğine tabir olunur.

Rüyada yılanın kafasını ısırmak hayırlı bir işe başlayacağına, esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya alamet eder.

Rüyada düşmanını ısırmak daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin etini ısırmak iş hayatında zarar edileceğine, cesaret gerektiren işlere gireceğine işarettir.

Rüyada taş ısırmak karanlıkların aydınlanacağına, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedinin ısırdığını görmek aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına alamet eder.

Rüyada karınca ısırmak elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments