Rüyada taş ısırmak

Rüyada taş ısırmak mutluluğa ve neşeye, korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına delalet eder.

Rüyada taş ısırmak gördüyseniz:

  • Acelecilikten kaçınmanız gerekiyor.

Rüyada taş ısırmak çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra rüya sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine delalettir.

Rüyada katırın ısırdığını görmek bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine alamet eder.

Rüyada sevgiliyi ısırmak işlerin rast gideceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada köpeğin bir başkasını ısırdığını görmek dertlerin son bulacağına, kişinin sıkıntılarından arınacağına yorulmaktadır.

Rüyada köpek ısırdığı görmek sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayağını böcek ısırmak kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına inanılır.

Rüyada yılanı ısırmak bunun için her gün şükredeceğine, inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine inanılır.

Rüyada birinin burnunu ısırmak duaların kabul göreceğine, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Doğan sayin

Rüyamda 2 adet yeşil renkli patates seklinde tas isirip pastaymis gibi yiyorun