Rüyada kafa ısırmak

Rüyada kafa ısırmak ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, geç de olsa huzura erileceğine, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kafa ısırmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda ya da sevgi içerikli ilişkilerinizde olumlu gelişmeler var.

Rüyada yılanın kafasını ısırmak maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, rüya sahibinin işlerinin açılacağına rivayet eder.

Rüyada birinin kafasını ısırmak maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kafa ısırmak işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada kurt ısırdığını görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, hayatınızın neşe dolacağına inanılır.

Rüyada demir ısırmak kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine delalettir.

Rüyada kulağını ısırmak yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına yorulur.

Rüyada böceğin ısırdığını görmek rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, muradına eremeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaplumbağa ısırmak neşe içinde olacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments