Rüyada birinin fare yediğini görmek

Rüyada birinin fare yediğini görmek ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına, hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına, hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin fare yediğini gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız destekleniyor.

Rüyada fare yedirmek zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada birinin fare yediğini görmek dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına alamet etmektedir.

Rüyada fare pisliği yediğini görmek isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına delalet etmektedir.

Rüyada fare eti yediğini görmek aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına, elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine işaret etmektedir.

Rüyada köpeğin fareyi yediğini görmek atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, çok büyük başarılara imza atacağına işarettir.

Rüyada yılanın fare yediğini görmek yeni bir iş bulacağına, bol bol hayır duası alınacağına inanılır.

Rüyada kedi fareyi yediğini görmek doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına işaret eder.

Rüyada farenin fareyi yediğini görmek bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments