Rüyada fare yedirmek

Rüyada fare yedirmek ayrı kaldıklarına kavuşacağına, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine işaret eder.

Rüyada fare yedirmek gördüyseniz:

  • Evliyseniz evinizde bir mutluluk yaşamanız, eşinizin sizi mutlu edecek birşey yapması mümkündür.

Rüyada fare zehiri yediğini görmek sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına delalet eder.

Rüyada farenin yemek yediğini görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, hayatını ailesine adayacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının fare yediğini görmek kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada fare pisliği yediğini görmek bereket ve huzur geleceğine, bereketin ve verimin geleceğine işarettir.

Rüyada farenin insan yediğini görmek karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına, tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin fare yediğini görmek yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada fare yediğini görmek tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına delalet etmektedir.

Rüyada fare eti yediğini görmek çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments