Rüyada birinin eline yazı yazmak

Rüyada birinin eline yazı yazmak malın bereketinin artmasına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin eline yazı yazmak gördüyseniz:

  • Hakkında hiç bir düşünceniz olmayan, karşı cinsten birisi size fazla samimi yaklaşımlar gösterebilir.

Rüyada eline yazı yazdığını görmek o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ele yazı yazmak elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada el yazısı yazmak dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına rivayet eder.

Rüyada birinin eline yazı yazmak kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sol elle yazı yazmak dine ve allah’a yakınlaşacağına, gelişeceğine işaret eder.

Rüyada el yazısı yazdığını görmek özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine işaret eder.

Rüyada eline yazı yazmak dertlerin uzaklaştırılacağına, bolluğun sürekli olacağına yorulur.

Rüyada okulda yazı yazmak çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments