Rüyada el yazısı yazdığını görmek

Rüyada el yazısı yazdığını görmek kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına, sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine alamet eder.

Rüyada el yazısı yazdığını gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda özel kişilerle vakit geçirebilirsiniz.

Rüyada eline yazı yazmak endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, zorlukların kolayca aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada eline yazı yazdığını görmek topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya, yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin eline yazı yazmak bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına delalettir.

Rüyada el yazısı yazdığını görmek borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, terfi alamayacağına tabir olunur.

Rüyada sol elle yazı yazmak hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına rivayet eder.

Rüyada ele yazı yazmak bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına delalet eder.

Rüyada el yazısı yazmak kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada buluta yazı yazmak iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, kırılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments