Rüyada birinin elinde beyaz gül görmek

Rüyada birinin elinde beyaz gül görmek büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, onlar tarafından çok sevileceğine, başa iş açacağına, allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, iyi geçiminin biteceğine tabir olunur.

Rüyada birinin elinde beyaz gül gördüyseniz:

  • Geleceğe dönük kazançlı girişimleriniz olabilir.

Rüyada birinin elinde beyaz gül görmek mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine rivayet eder.

Rüyada elinde beyaz gül görmek sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına tabir olunur.

Rüyada birinin elinde kırmızı gül görmek hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına delalet etmektedir.

Rüyada eline gül dikeni batmak ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, dünyasının iyileşmesine inanılır.

Rüyada birinin elinde gül görmek çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine delalet etmektedir.

Rüyada elinde gül tutmak çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, iyileşeceğine inanılır.

Rüyada sevgilinin elinde gül görmek sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada bir erkeğin elinde kırmızı gül görmek kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sakin ve güzel bir hayat süreceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments