Rüyada birinin elinde gül görmek

Rüyada birinin elinde gül görmek rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, çabalarının boşa çıkacağına, aksi takdirde çok üzüleceğine, dinde olgunlaşacağına, kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine, yaşlılığında da rahat edeceğine rivayet eder.

Rüyada birinin elinde gül gördüyseniz:

  • Zamana fazlasıyla ihtiyaç duyabilirsiniz.

Rüyada bir erkeğin elinde kırmızı gül görmek malların artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine delalettir.

Rüyada başkasının elinde kırmızı gül görmek başarıların devamlı olacağına, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına alamet eder.

Rüyada eline gül dikeni batmak hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine, onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına inanılır.

Rüyada elinde beyaz gül görmek sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, güzel bir geleceğin yaklaşmasına işarettir.

Rüyada birinin elinde kırmızı gül görmek bolluk içinde yaşamaya, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine delalet eder.

Rüyada elinde gül tutmak uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına, karanlığın biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin elinde gül görmek hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin elinde gül görmek ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments