Rüyada elinde gül tutmak

Rüyada elinde gül tutmak şeref ve haysiyetin artacağına, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine, az da olsa kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada elinde gül tutmak gördüyseniz:

  • Kazananı olmayacak tartışmalara girmenin kimseye bir faydası olmayacağı için uzak durmakta fayda var.

Rüyada elinde gül tutmak endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada gül tutmak devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına inanılır.

Rüyada birinin elinde beyaz gül görmek hararetli olayların meydana geleceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada başkasının elinde kırmızı gül görmek iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına, insan sevindireceğine, dua alacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin elinde gül görmek kafasının rahat olacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine tabir olunur.

Rüyada birinin elinde kırmızı gül görmek huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine inanılır.

Rüyada bir erkeğin elinde kırmızı gül görmek ortaklı işlere iştirak edileceğine, iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada eline gül dikeni batmak yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, iş güç sahibi olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments