Rüyada sevgilinin elinde gül görmek

Rüyada sevgilinin elinde gül görmek sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, anlayışlı bir kişi ile tanışacağına işaret eder.

Rüyada sevgilinin elinde gül gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya özel yaşamınızı ilgilendiren konularda bir süredir size uymayan durumlar iyice ön plana çıkmaya başlayabilir.

Rüyada sevgilinin elinde gül görmek ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine delalettir.

Rüyada elinde beyaz gül görmek aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına yorulur.

Rüyada elinde gül tutmak rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına, işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine delalet eder.

Rüyada birinin elinde kırmızı gül görmek işlerinin tutacağına, gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir erkeğin elinde kırmızı gül görmek geleceğin güzel olacağına, dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin elinde gül görmek sağlığını geri kazanacağına, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına işarettir.

Rüyada birinin elinde beyaz gül görmek kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına, sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına işaret eder.

Rüyada eline gül dikeni batmak insanları kıracağına ve üzeceğine, ömrü boyunca mutlu olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments