Rüyada birinin denizde boğulduğunu görmek

Rüyada birinin denizde boğulduğunu görmek üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, çalışıyorsa terfi alacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin denizde boğulduğunu gördüyseniz:

  • Sizden faydalanmaya çalışan ya da baskı uygulayan kişilere dikkat edin.

Rüyada denizde boğulmak eski bir hastalığın nüksedeceğine, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizde kızının boğulduğunu görmek çok zor duruma düşüleceğine, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada denizde boğulan bebek görmek sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, müreffeh bir yaşama sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada denizde boğulur gibi olmak rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine yorulur.

Rüyada denizde boğulmaktan kurtulmak kazancın artmasına, bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına işarettir.

Rüyada başkasını denizde boğulurken görmek rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşını denizde boğulurken görmek hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, böylelikle yüzünün güleceğine tabir olunur.

Rüyada kızının denizde boğulduğunu görmek uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments