Rüyada birinin başörtü taktığını görmek

Rüyada birinin başörtü taktığını görmek alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, büyük başarılar kazanılacağına, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına, eğlenceli günler geçirileceğine, problemlerinin biteceğine, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin başörtü taktığını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı eyleri onların istediği gibi yapmanız ya da ele almanız konusunda üzerinizde baskı oluşturabilirler.

Rüyada başkasının başörtü taktığını görmek bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına inanılır.

Rüyada siyah başörtü taktığını görmek elinin bolluk ve bereket göreceğine, şansın döneceğine rivayet eder.

Rüyada birinin başörtü taktığını görmek can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına alamet etmektedir.

Rüyada birini beyaz başörtülü görmek hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşı başörtülü görmek bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına delalet etmektedir.

Rüyada başörtülü birini görmek yaşam tecrübesi edineceğine, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına yorulmaktadır.

Rüyada başörtülü bayan görmek çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi başörtülü görmek bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına, ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments