Rüyada birinin başından yaralandığını görmek

Rüyada birinin başından yaralandığını görmek sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine, kişinin yasa düşeceğine, karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine, rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine, nankörlük ve vefasızlık göreceğine, darp edileceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin başından yaralandığını gördüyseniz:

  • Yardım almanız gereken yerleri belirlerseniz, kendinize ayıracak zamanınız fazlalaşabilir.

Rüyada başından yaralandığını görmek birikmiş parasının olacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini başından yaralanmak huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine delalettir.

Rüyada başının yara olduğunu görmek işinde itibar edineceğine, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine işarettir.

Rüyada başında yara olduğunu görmek hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına inanılır.

Rüyada başında yara çıktığını görmek değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine inanılır.

Rüyada birinin başından yaralandığını görmek başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine, sağlık sorunlarının biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada çocuğun başında yara görmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına, işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına rivayet eder.

Rüyada baş parmakta yara görmek kısa sürede başarısının artacağına, özgürlüklerine sahip çıkan rüya sahibinin gelecekte daha başarılı biri haline geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments