Rüyada başının yara olduğunu görmek

Rüyada başının yara olduğunu görmek sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına, kişinin güzel günlerinin geride kalacağına, kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına, kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada başının yara olduğunu gördüyseniz:

  • Maddi konularda hareketlilik yaşanabilir.

Rüyada başkasının başında yara görmek sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada başında yara çıktığını görmek birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına işaret etmektedir.

Rüyada başında yaralar olduğunu görmek maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, güvensizliğini yeneceğine işarettir.

Rüyada birini başından yaralanmak başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına delalet eder.

Rüyada başının yara olduğunu görmek sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada baş parmakta yara görmek mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına rivayet eder.

Rüyada başında yara olduğunu görmek kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına delalet eder.

Rüyada çocuğun başında yara görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments