Rüyada başında yara olduğunu görmek

Rüyada başında yara olduğunu görmek sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, terslik yaşayacağına, ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, yeni şeyler keşfedeceğine, daha fazla gelire kavuşacağına, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına delalet etmektedir.

Rüyada başında yara olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin düşüncelerindeki olumlu ya da olumsuz yönleri işaret etmeniz maddi manevi ufak kazanımlara neden olabilir.

Rüyada başından yaralandığını görmek çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine yorulur.

Rüyada başında yaralar olduğunu görmek aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine delalet eder.

Rüyada başkasının başında yara görmek rahat bir dönem yaşanacağına, ona dört elle gönülden bağlanacağına işaret eder.

Rüyada baş parmakta yara görmek hayallerindeki insanla karşılaşacağına, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine işaret eder.

Rüyada çocuğun başında yara görmek zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine işaret eder.

Rüyada başında yara olduğunu görmek huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini başından yaralanmak hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine, sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada başının yara olduğunu görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments