Rüyada birini başından yaralanmak

Rüyada birini başından yaralanmak yorgun ve hasta hissedeceğine, kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, zorlukların biteceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, niyetini ve kalbini bozmayan rüya sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini başından yaralanmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin dikkatini çekme veya düşüncelerinizi içinizde saklama arzunuzla baş edemeyebilirsiniz.

Rüyada başının yara olduğunu görmek çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine delalet eder.

Rüyada birinin başından yaralandığını görmek maddi imkânlarının artacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine yorulur.

Rüyada başından yaralandığını görmek endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına delalet eder.

Rüyada birini başından yaralanmak topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına inanılır.

Rüyada baş parmakta yara görmek arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine işarettir.

Rüyada başında yaralar olduğunu görmek büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada başında yara çıktığını görmek çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çocuğun başında yara görmek pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments