Rüyada birinin abdest aldığını görmek

Rüyada birinin abdest aldığını görmek sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine, oldukça büyük başarılara, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin abdest aldığını gördüyseniz:

  • Bazı konulara dikkat etmek, hoşnutsuz kişilerin hoşnutsuzluklarının giderilmesine yardım edebilir.

Rüyada arkadaşının abdest aldığını görmek bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine, yaşamının tazeleneceğine delalet eder.

Rüyada birinin abdest aldığını görmek umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada babanın abdest aldığını görmek böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına, hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cami avlusunda abdest aldığını görmek ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada namaz için abdest aldığını görmek endişe ettiği durumlardan kurtulacağına, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına rivayet eder.

Rüyada başka birinin abdest aldığını görmek üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına rivayet eder.

Rüyada babasının abdest aldığını görmek herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına işaret eder.

Rüyada boy abdest aldığını görmek kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, olumlu gelişmelerle karşılaşacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments