Rüyada birini zayıflamış olarak görmek

Rüyada birini zayıflamış olarak görmek kafa dağıtacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine delalettir.

Rüyada birini zayıflamış olarak gördüyseniz:

  • Verilecek sözler daha tatminkar bir geleceğin temeli olabilir.

Rüyada başkasını zayıflamış görmek hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada zayıflamış insan görmek hem de çok üzüleceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Rüyada kızını zayıf görmek iç sıkıntısına, iş konusunda sürekli yardım edeceğine işarettir.

Rüyada zayıf kadın görmek kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine delalettir.

Rüyada kendini zayıflamış olarak görmek başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğini zayıflamış görmek yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşını zayıf görmek zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına inanılır.

Rüyada başkasını çok zayıflamış görmek bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments